FRITUUR TOSCA

FRITUUR TOSCA Frituur Tosca

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 243 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Tosca. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 19:44 Heb je zin in een lekker mitrailletje maar je wild geen brood dat smorgens word geleverd en tegen de avond oud bakken drood smaak heeft? Bestel dan bij tosca want hier is het vers en geloof me, het is lekker. Thanks again
25 jun 2022 om 18:43 one of the worst fast foods I have ever eaten, the prices are very high for the quality of the food
21 jun 2022 om 5:57 Super snelle levering heel lekkere frietjes
20 jun 2022 om 21:48 Zoals altijd zeer lekker. Ook weer snel en warm geleverd.
18 jun 2022 om 20:05 Vandaag waren de frieten minder lekker dan anders. De 'mitraillete' en snacks waren wel top zoals anders.
16 jun 2022 om 19:54 Super levering, lekkere frieten en vleezekes
12 jun 2022 om 23:39 Slechtste frieten ooit.
11 jun 2022 om 22:01 Eten was top! En 30min in Merksem op een zaterdagavond, bravo! 10/10.
11 jun 2022 om 8:00 Stipt om 21:15 aangebeld en geleverd zoals ingegeven op takeaway. Vriendelijk personeel en super super super lekker eten
10 jun 2022 om 23:46 Ik ga hier niets schrijven want voor perfectie zijn geen woorden.
6 jun 2022 om 17:58 Snelle levering en lekker eten
30 mei 2022 om 20:46 Top lekker zoals altijd!!